De voorinschrijving is gesloten. Om het afhalen van de startnummer zo spoedig mogelijk te laten verlopen, is het makkelijk dat je het startnummer weet. Kijk hier voor de startnummers.

Ben je vergeten in te schrijven, download dan hier het na-inschrijfformulier. Na-inschrijven kan tot een half uur voor aanvang van de starttijd van de betreffende afstand.

Wij hebben zo goed mogelijk geprobeerd te regelen dat de brug bij Roggebotsluis dicht blijft voor de scheepvaart. We hebben echter geen garantie gekregen voor een volledige stremming van de brug. Dit houdt in dat er gedurende de loop de brug een aantal malen op kan gaan om de scheepvaart doorgang te verlenen. Als loper kun je hier oponthoud van hebben (eenmalig), geef na afloop de tijd door dat je stil hebt gestaan op het secretariaat en we corrigeren je tijd voor dit oponthoud. In de praktijk bij de voorgaande editie is dit beperkt gebleven, maar het kan een aantal minuten schelen.

Als de brug wel open gaat, probeer dan als loper kalm te blijven wachten (ga niet onder of over de slagbomen klimmen). Loop eventueel een stukje naar de dijk om afkoelen te voorkomen.

We hopen je te zien op 28 maart