U lees het goed, de 10e editie van de RENES leven & wonen 32 van Kampen wordt de laatste! Als het aan ons ligt worden op 28 maart 2015 alle registers open getrokken om er een onvergetelijk slotfeest van te maken.

De 32 van Kampen heeft zich inmiddels op de kaart gezet als een kwalitatief hoogstaande loop, waarbij behalve het weer, niets aan het toeval overgelaten wordt.

De organisatie streeft, net als in alle voorgaande edities, naar laag inschrijfgeld, voldoende (gratis) parkeerruimte, voldoende kleedkamers, genoeg wc-papier, warme douches, betrouwbare kilometer aanduiding onderweg, goed beveiligde oversteekplaatsen en een zeer gezellige sfeer, waarbij het niet alleen om de prestaties gaat.

De hoofdafstand, waaraan de loop ook haar naam ontleent, is 32 kilometer. Een afstand welke perfect past in het trainingsschema voorafgaande aan een van de voorjaarsmarathons en waarbij zo veel mogelijk de omstandigheden van een marathon nagebootst worden.

Elke 5 km staat een verzorgingspost met sportdrank/water en bij 25 km (15 km voor halve marathon) stukjes banaan.

In de jaren is het aanbod aan afstanden gegroeid naar 32, 21,1, 10,4 en 5 km waarbij de verschillende afstanden zoveel mogelijk over het zelfde parcours zullen gaan.

Naast de website zijn wij ook te vinden op Facebook en Twitter, om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, zoals de vorderingen van de clinic deelnemers, weersverwachtingen etc.

Graag zien we u terug op 28 maart!