Bereikbaarheid

Locatie Sportpark Hagenbroek

De start en de finish van het evenement vinden plaats op de atletiekbaan van AV Isala '96. Het adres is:

AV Isala '96
Sportpark Hagenbroek
Hilbert van Dijkstraat 7
8264 PC Kampen

hiernaast is een luchtfoto van de omgeving van het sportpark. LET OP: de luchtfoto van Google Maps geeft helaas niet de actuele situatie weer omdat een tweede school gebouwd is waartussen een nieuwe, ruime parkeerplaats aangelegd is. De rode pin geeft de ingang van het sportpark weer.

Per Openbaar Vervoer

Sportpark Hagenbroek is met het Openbaar Vervoer goed bereikbaar. Plan je reis met behulp van de site 9292ov.nl.

Als je met de trein komt en je bent sportief (en dat bén je als je meedoet met de 32 van Kampen !) dan kun je ook wandelend naar het Sportpark komen. In de kaders hiernaast staan de wandelroutes vanaf Station Kampen en Kampen Zuid. De gemiddelde tijd vanaf station Kampen zal 25 minuten zijn, vanaf station Kampen Zuid ongeveer 40 minuten.

Per auto

Sportpark Hagenbroek is vanuit alle richtingen per auto uitstekend bereikbaar. Aangezien steeds meer automobilisten de beschikking hebben over een navigatiesysteem, is besloten de routebeschrijvingen te schrappen. Indien je niet in het bezit bent van dergelijke apparatuur kunnen we Google Maps aanbevelen als routeplanner. Klik hier voor het plannen van een route naar de atletiekbaan van AV Isala '96.

Parkeren

Als u de aanwijzingen van de parkeerwachters volgt, is er voldoende gratis parkeerruimte voor alle deelnemers. De parkeerwachters zijn herkenbaar aan hun oranje reflecterende hesjes.

Locatie

Station Kampen

Station Kampen Zuid