Ipico chip

De tijdregistratie zal plaats vinden met een chip tijdregistratiesysteem. Dit betekent dat iedereen met een chip zal lopen. In de uitslagenlijst zul je de bruto- en netto-tijden terugvinden. De uitslag wordt opgemaakt aan de hand van de brutotijd. De Ipico-chip wordt door de organisatie ter beschikking gesteld (er worden dus geen extra kosten voor in rekening gebracht). Je ontvangt de chip tegelijk met je startnummer. De organisatie neemt direct na de finish de chip weer in. Er staan vrijwilligers klaar om assistentie te verlenen.
ipicochip

Hoe word ik geregisteerd ?

De chip is een vederlicht systeem die aan de loopschoen wordt bevestigd. Elke chip bevat een unieke code. Deze code wordt 'gelezen' door dunne antennematten op de weg, voorzien van bijbehorende tijd en doorgegeven aan de centrale computer van de timer/organisatie. Hier worden codes, tijden, startnummers en persoonsgegevens samengebracht en kan snel en goed een uitslag op gemaakt worden.

Hoe bevestig ik mijn chip ?

Bij het startnummer ontvangt je ook je chip, deze kan met de bijgeleverde tie-wrap gemakkelijk aan de schoen worden bevestigd, natuurlijk is het ook mogelijk de chip middels de veters aan de schoen te bevestigen, dit heeft echter niet de voorkeur omdat de chip na afloop weer ingeleverd dient te worden. Het filmpje laat zien hoe de chip bevestigd kan worden. Het filmpje is nederlandstalig geproken dus zet het geluid van je computer even aan.

Inleveren van de chip ?

De chips worden direct na de finish verzameld door vrijwilligers van de organisatie. Deze zullen in het finish gebied staan en kunnen de chip op een snelle manier van je schoen halen.

Chip niet ingeleverd ?

Wanneer de chip op de dag van het evenement niet wordt ingeleverd wordt een bedrag van € 2,50 in rekening gebracht !

   

Sponsoren